Facebook


DISCIPLINES


KLEUTERDANS
Dansen als een ballerina of als K3. Draai, spring, klap en improviseer op muziek van Disney of Mega Mindy. Doe jij ook met ons mee?

KINDERDANS
Beweeg van top tot teen, probeer maar uit, hier krijg je alle kansen! Zotte sprongen op één been? Dromen van ballet of gewoon lekker dansen…

KLASSIEK BALLET

JAZZDANS

MODERN

STREETDANCE

STREETDANCE VOOR VOLWASSENEN
Superleuke streetdancelessen speciaal voor volwassenen !
Met coole moves bewegen op muziek, staat in deze lessen voorop. Na de warming up werken we aan choreografie.

Kriebelt het om (weer) te gaan dansen ?
De les wordt vanaf 4 september elke vrijdag om 20 u. enthousiast gegeven door St’F.

STREETBOYS
Stoere jongens durven alles! Ben jij er zo eentje? Ja? Durf jij bewijzen dat jongens ook kunnen dansen? Kom dan al die coole streetdance-bewegingen oefenen in een klas vol jongens…en verras de meisjes!

BREAKDANCE
Van spectaculaire moves tot funky, ritmisch dansen. Van buitengewone handstandvariaties tot bliksemsnelle grondbewegingen: breakdance omvat het allemaal! Verbluf met je kunnen de andere B-boys en B-girls in de "circle" of neem met jouw nieuwe moves de bovenhand in een "battle".

FLAMENCO

Zwoel ritme van Spaanse muziek. Rokken zwaaien, schoenen klakken. Rood, vurig, een karaktervolle dans. Energiek, zuiders, laat je overmeesteren.

TAPDANS
Iedereen die kan stappen kan leren tappen! Van "singing in the rain" tot het zwoele zwarte ritme.

FUSION BELLYDANCE
In deze lessen wordt Oriëntaalse dans gecombineerd met andere stijlen zoals bv Tribal Fusion, Flamenco of hedendaags en dit op zeer uiteenlopende grooves.

Behalve een strakke focus op het technische aspect staat dus ook het dansplezier centraal! Maak je klaar en zet je schrap voor een cursus Fusion Bellydance met pit!

MUSICAL
Heb je een passie voor zingen, dansen en acteren ? Sta je graag op de planken? Kom dan de lessen musical volgen waarin we werken aan podiumprésence, zang- en ademhalingstechnieken en toon je talenten in een heus musicalstuk !

DANSEXPRESSIE

YOGA
Het systeem helpt om tot zelfkennis en inzicht te komen. Aan de hand van lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken, concentratie- en ontspanningsoefeningen ontstaan gezondheid en harmonie. Het lichaam wordt soepel en sterk, de bloedcirculatie en de functie van het zenuwstelsel worden bevorderd. Yogahoudingen versoepelen de wervelkolom, verminderen het risico op letsel en houden de gewrichten op peil. Tevens zorgen ze ervoor dat er voldoende zuurstof gegeven wordt aan de longen en verbeteren ze aldus de capaciteit van de longen. Je krijgt een ontlading van fysieke en psychische spanningen.

KINDERYOGA
Kinderyoga is een fijne manier voor kids om zowel te bewegen als te ontspannen. Het helpt kinderen meer bewust te worden van zichzelf, hun lichaam, hun emoties en hun omgeving.

De lessen zijn opgebouwd met afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Er is aandacht voor yogahoudingen, ademhaling, concentratie, zintuig- en ontspanningsspelletjes.
Yoga leert het kind dat hij/zij helemaal zichzelf mag zijn !

DANCERS WORKOUT
Wie beweert dat workouts saai zijn ?
Met opzwepende muziek en leuke moves is dat verleden tijd ! Als danser is een goede fysiek belangrijk en daarom werken we in deze les aan uithoudingsvermogen en kracht. We versterken de spieren en verbeteren de conditie door middel van krachttraining voor het ganse lichaam.